Sa ne facem o idee !

Ce poate face un Arhitect Peisagist in gradina unui client - cateva imagini pentru a intelege de ce trebuie sa renuntam la gradinarii de colt de strada si sa apelam la specialisti.


Imaginile de mai jos, reprezinta o serie de gradini mici, proiectate de Arhitecti Peisagisti din Europa Occidentala, gradini premiate in concursuri de Peisagistica si Design Ambiental.

gradina moderna, peisagistica, amenajare curte simpluO gradina nu inseamna doar alei, chiosc si flori, asa cum foarte multi au tendinta de a crede. O gradina trebuie sa devina cumulul a tuturor elementelor naturale, prezentate intr-o forma cat mai accesibila pentru omul modern. Apa, vegetatia, pamantul si piatra, sticla si lemnul, metalul, apoi lumina ca element revelator si pentru ca inchide lantul ambientului trebuie sa ne ocupa si de gust - miros - sunet. Toate elementele sunt prezente sub diverse forme in amenajarea preentata mai sus, dar si in cele de mai jos, modificandu-se accentele.


design gradina, mobilier modern exterior. inspiratie amenajare gradina modernaMobilierul de gradina nu este doar un accesoriu, doar functional ci trebuie sa devina in site un element estetic ce atrage, un element decorativ, iar in cazul amenajarii de fata este chiar un accent in aceasta gradina minimalista.


firma amenajare gradina, brasov, bacau, botosani, iasi, buzau, prahova, constantaVerde! mereu verde! asta vrem cu toti, ca frumusetea gradinii sa nu se piarda in anotimpul rece, si nu este usor deloc sa ajungem la acest rezultat. In imaginea de mai sus...vedem o gradina mica, ce necesita foarte putin timp pentru intretinere, cu cateva elemente de mentionat: vegetal - muschi, mineral - placi piatra naturala riguros taiata si acel element de metal - inox , un accent ce lumineaza spatiul si il deschide.



plante ornamentale in gradina, vegetatie luxurianta, gradina romantica, piatra cubica, poarta, idei O gradina bogata...


fantana, gradina moderna, decor gradina, idei amenajare curte modern, ceapa decorativa, peisagisticaO gradina moderna - ce se preteaza in apropierea unor elemente arhitecturale - respectiv imobile ce se incadreaza in acelasi stil. Personal apreciez acest tip de gradina.) Sa speram ca si romanii vor prinde gustul unor gradini moderne!


idei amenajare gradina mica, poze, imagini, sfaturi, arhitect peisagist, firma amenajari gradini, amenajarea curtii
gradina demostratie, terasa restaurant inox

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu