Tarif peisagist - Preturi proiectare si amenajare gradini



    Aceasta postare a fost editata in oct. 2017 - postata initial in ian.2010.

Desi au trecut 7 (sapte) ani ! de la postarea initiala, imi pastrez "filozofia" legata de costul proiectarii gradini private, si anume:

    Indiferent de reursele financiare oricare dintre noi ar trebui sa aiba acces la sfaturile unui specialist, fie ca este arhitect peisagist, designer de interior sau arhitect . Nivelul de implicare al beneficiarilor si dedicarea arhitectului determina costurile finale.
    Nu cred in bugete nelimitate si nu cred in chilipiruri.

Repede  - Ieftin  - Bun

De obicei alegem doua, undeva se face un compromis...nu?
Din experienta mea data luam designul unei gradini din timp, pregatim un proiect de gradina foarte bine gandit in care beneficiarul crede cu adevarat se pot obtine rezutlate de calitate, estetice si functionale la un cost accesibil ,dedicand ceva mai mult timp si rabdare pentru executie in etape.

Cat costa amenajarea gradinii ?

Pornind de la 10 eu/mp - de exemplu gazon rulou si irigatii, ajungand panal 50-60 eu/mp, cum spuneam, costul final este determinat de arhitectul peisagist si comunicarea cu beneficiarul.

Cat costa proiectul/peisagistica unei gradini?

Desigur depinde de suprafata si complexitatea proiectului dar in general costul este negociabil si poate fi determinat foarte clar dupa o vizionare a spatiului de amenjat si o discutie cu beneficiarii privind doleantele acestora.


Asadar va astept cu un apel telefonic sau un mail, si impreuna putem determina costurile, timpul necesar si estetica gradinii fie ca vorbim de 300 mp sau 5000 de mp.