cautam simplitate in gradina?

             Pornind de la cliseicul "less is more" si influentat de proiectele de care ma ocup in aceasta perioada, simplitatea e de preferat atat ca interventie cat indeosebi ca estetica . Lasand cu cea mai mare usurinta deoparte gradinile sugerate in revistele de pe piata romaneasca va propun o "felie" de inspiratie si poate un punct de pornire pentru discutiile privind designul gradinii dumneavoastra.

Amenajare gradina moderna alei pavaj pietris ziduri de sprijing amenjare curte mare peisagist firma proiectare gradina design gradina

      Imaginea de sus reprezina o solutie simpla de compartimetare si dezvoltarea unui ritm in gradina, ce are un puternic impact estetic in orice perioada a anului dar cu un cost ridicat.
O gradina simpla cu un design modern in care pavajul lasa pamantul sa respire fiind permeabil, alaturi de piatra naturala si speciile de plante de coasta marina, putem spune ca aceasta curte are identitatea unei gradini mediteraneene.


gradina moderna piscina proiect piscina gradina simpla pavaj cu iarba pavele inierbate design curte idei amenjare gradina arhitect

O gradina mica cu un design simplu si cateva influente exotice. Materialele folosite in constructia acestei gradini nu sunt din cele pe care le prefer de obicei dar putem spune ca in final gradina si piscina isi indeplinesc rolul esential de realaxare si liniste.

Pavaj gradina alei idei proiect gradina simpla dale inierbate ghiveci teracota peisagistica


Gradina cu design modern, simpla, dominata de verdeata si liniile puternice ale paveleleor inierbate. Simplu si usor de intretinut, fara variatiuni in functie de sezonul prin care trece gradina, unei poate deveni monoton.


peisagistica amenajari gradini design curte gradina mediteraneana poze imagini idei gradini peisagist gradina grecia amenajari gradini bucuresti

     O casa mediteraneana cu o gradina pe masura. Chiparosii sunt parte din identitatea gradinilor din sudul Frantei si Italia dar amenjarea gradinii in stil mediteranean in Romania poate reproduce usor atmosfera relaxanta din zonele mediteraneene.


Proiectare gradini, peisagistica si design al gradinii: Peiagist Alexandru Gheorghe  - 0723026284

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu