Costuri proiect gradina - design si amenajare curte - firma peisagistica Bucuresti



Costurile proiectare si design gradini private - 2019
experienta de 12 ani in domeniu proiectarii si amenajarii gradinilor private


Detaliu proiect piscina si amenajare gradina

                 
Arhitect Peisagist Alexandru Gheorghe

2019

Costul proiectului variaza intre 0.5 si 3 euro/mp

                 Pentru oferta personalizata                     -  alexandru@poteca-studio.ro
                                                       - 0723026284




project management peisagistica, arhitect peisagist, alexandru gheorghe, poteca studio, amenajare curte in panta, teren in panta, trepte lemn, ponton, gradina lac, design gradina.
Proiect gradina privata teren in panta pe marginea unui lac - Design si Proiect constructie, proiect si design plantare material dendrologic + project management si asistenta santier - Arh. Peisagist Alexandru Gheorghe


CE OFERIM ?

-o prima vizita gratuita (Bucuresti - Ilfov)  
- Analiza terenului pe care doriti amenajarea gradinii (vizual,volumetric, geologic,urbanistic si functional)
-releveu curte - masuratori pentru pregatirea unui plan al gradinii cat mai corect(daca nu exista planul topografic si de situatie a curtii)
- releveu plante existente si alte constructii . 

-Design gradina : prezentare 3D a designului gradinii (peisagistica gradina), mood board, imagini descriptive pentru atmosfera propusa - macheta gradinii va include constructiile(piscina, tearasa, lounge, ponton, sa.

Atat designul cat si proiectare tin cont de stilurile gradinilor si de tendintele actuale, descoperind impreuna cu beneficiarul si prin analiza imprejurimilor si a casei, ce stil de gradina este potrivit pentru spatiul dat.


design gradina, peisagist, proiect gradina, arhitect gradina, amenajare exterior, gradina lux, flori perene, alei, amenajare curte, gradina moderna
Proiect gradina privata - teren in panta - Arhitect Peisagist Alexandru Gheorghe  - Poteca Studio


-Prezentarea designului gradinii si stabilirea planului general al gradinii cu participarea activa a beneficiarilor. :)
-Rectificarea proiectului (daca este cazul)


Plan gradina clasica portofoliu arhtiect peisagist Alexandru GheorgheIMPORTANT:  personalitatea unei gradini, stilul si atmosfera ei vor fi descoperite impreuna cu beneficiarii. Putem implementa un stil clasic bine definit sau o atmosfera mixta, sau un stil eclectic de gradina. Oricare va fi abordarea estetica a gradinii voi prezenta atent si argumentat elementele propuse pentru amenajarea curtii. Schita de design a gradinii este  baza de la care se porneste pentru a descoperi exact ce este potrivit pentru dumneavoastra, adaptat la un anumit stil de viata si viziunea generala de utilizare a gradinii alaturi de familie si prieteni.


taluzare maluri lac, iaz cu pesti, piscina naturala, santier peisagistica, peisagist alexandru gheorghe, proiect gradina
Costructie iaz cu pesti - piscina naturala + dealuri teren in panta - gradina privata - Arh. Peisagist Alexandru Gheorghe
-Proiectarea gradinii : proiect tehnic de executie, detalii tehnice, sectiuni ,detalii de constructii si amenajare.
Planuri sistem drenaj ape pluviale, planuri si detalii stabilizare si imbunatatire a solului gradinii, planuri retea iluminat si audio, sisteme de supraveghere si circuite aferente, planuri circulatii pietonale si auto in gradina (inclusiv ziduri de sprijin, trepte, terasari), planuri si detalii regularizare verticala si orizontala a terenului, planuri de plantare arbori, arbusti, flori perene, liane, ierburi decorative, gazonari,samdp
Proiectul de peisagistica poate include: proiect tehnic constructie piscina, ponton lac, iaz cu pesti, cascada, elemente de apa (fantana, parau natural, helesteu, samdp), proiect tehnic pavilion de vara, terasa, structuri metalice/beton/lemn.

Constructiile ce necesita consultarea altor specialitati (structurist, inginer instalatii, sa.) vor avea un cost separat si bine detaliat.

Autorizatiile necesare pentru realizarea constructiilor in gradina vor fi obtinute de beneficiar iar dosarul de autorizare va fi realizat conform legii in vigoare cu asistenta externa a specialistilor necesari.

Devizul proiectului de amenajare a gradinii :  cantitati materiale, detalii materiale si tehnici de montaj, cantitati si detalii specii de plante si nu in ultimul rand, costuri / oferte din partea furnizorilor atestati si verificati de noi si colegii nostri.

Asistenta si project management la constructia si amenajarea gradinii :  trasare si masuratori conform planurilor de peisagistica agreate + supervizarea lucrarilor in momentele cheie si facilitarea organizarii lucrarilor in etape coerente .
Serviciile de project management integral pentru amenajarea peisagistica implica gestionarea tuturor echipelor de lucru si constructie, materialelor si finisajelor si va fi discutata cu beneficiarii in functie de solutia finala a designului gradinii.

gradina moderna, design gradina simpla, idei amenjare curte, alei, gazon, bucatarie de vara, jaridiniera metal, peisagist, design gradina, amenjare curte moderna, arhitect gradina, poteca studio
Gradina moderna - minimalista - Arhitect Peisagist Alexandru Gheorghe

                                 
     

  Pentru noi gradina este un spatiu de relaxare, o binemeritata recompensa pentru eforturile noastre, un spatiu in care putem crea momente frumoase cu familia si prietenii. Cred ca sunteti de acord cu mine cand spun ca aspectul gradinii si atmosfera din aceasta, are o importanta egala cu interiorul casei.

Proiectare | Design | Amenajare | Gradini


Arhitect peisagist Alexandru Gheorghe