Primii pasi pentru gradina mult visata

     In conditiile in care doriti sa aveti gradina mult visata in fiecare zi sub ochii dumneavoastra, este de preferat sa alegeti un designer de gradini (garden designer sau arhitect peisagist) tinand cont atat de viziunea dumneavoastra asupra viitoarei gradini cat si viziunea designerului privind profesia arhitecturii peisagere in general. 

      In mare toti peisagistii lucreaza dupa un sistem comun, dar cand vine vorba de designul gradinii, de arta de a aduce personalitate si identitate unui spatiu exterior cu ajutorul unei atmosfere complexe, utilizand atat plante cat si mineralul si vegetalul in proportii echilibrate, in acest caz fiecare designer are propriul sistem de crea, de a comunica si a se face inteles in fata beneficiarilor.

Asadar procesul designului gradinii trebuie sa fie o placere de ambele parti, in final ce poate fi mai frumos decat pregatirea terenului pentru momente frumoase cu prietenii si familia in natura, in locuri bine gandite cu design modelat pe necesitatile si bucuriile proprietarilor.



arhitect peisagist alexandru gheorghe proiectare gradina design gradina lac iaz gradina cu apa pesti curte in panta teren in panta dealuri amenajare gradina


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu