Sezonul de toamna pentru plantarea plantelor - amenajarea gradinii


Pentru cei ce isi doresc gradina amenajata anul acesta si inca nu au un proiect al gradinii, timpul se scurge dar variante sunt destule.

Asa cum mereu imi place sa spun, cel mai sanatos mod de lucru pentru frumusetea gradinii viitoare este acela de a dezvolta proiectul de peisagistica vara sau iarna si de a amenaja primavara sau toamna , tinand cont de starea vegetala a plantelor. Plantarile ideale sunt in momentul de repaos vegetativ deoarece prinderea si adaptarea plantei se face mult mai bine iar rezultatul va fi unul evident la nivel vizual. Nu e suficient sa se prinda planta , trebuie sa se adapteze si sa atinga maximum de potential estetic vizual, olfactiv si tot asa.

Prin urmare daca sunteti in cautarea peisagistului potrivit pentru a dezvolta un design al peisajului in curtea dumneavoastra inca mai este vreme pentru proiectare.

Ing. Peisagist Alexandru Gheorghe
Tel. 0723 026 284
E-mail: alexghemail@gmail.com


MOD de lucru si PRETURI proiectare peisagera
amenajari gradini

2 comentarii:

  1. M-ar interesa să văd și niște proiecte anterioare, aveți cumva un link?

    RăspundețiȘtergere
  2. Un site mai complex de prezentare este in lucru si va fi mentionat pe toate blogurile in momentul lansarii, pana atunci voi posta in continuare imagini din gradinile mele si ale celor spre care tind.

    RăspundețiȘtergere